Képtalálat a következőre: „Mascarponés nutellás torta recept”

A Nutella vagy a mogyorókrémek bármelyike mindig olyan alapanyag volt amit nem minden nap engedhettem meg magamnak így fontos alkalomnak kellett lennie, hogy hozzájussak egy üveghez. Ám akkor is hamar elfogyott, nem tartott sokáig. Eleinte kenyérre kenve fogyasztottuk, de bevallom, egy ideje a kenyeret is elhanyagolom ilyenkor. Egészen addig amíg a feleségem meg nem unja, hogy kerülgeti a Nutellás üveget és valami finomságot nem készít belőle. Mint ez!

MASCARPONÉS NUTELLÁS TORTA RECEPT:

HOZZÁVALÓK 8 ADAG:

Nutellás krém

Tejszínes krém

ELKÉSZÍTÉS:

  1. Elkészítjük a kakaós piskótákat (persze meg lehet sütni egyből 9 tojásból is, de így nem kell bajlódni vele, és szebb is).
  2. A nutellát jól elkeverjük a mascarpone-val. Ennek fele kerül az első lapra.
  3. A tejszínt felverjük kemény habbá, ez kerül a következő lapra.
  4. A maradék nutellás krémmel bevonjuk a tortát.
  5. Tetszés szerint díszítjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • költség: 3000 Ft