Üdvözlünk az oldalon!

Kedves érdeklődők! Köszöntünk benneteket a Rádió Kispest weboldalán. A rádió nem új kezdeményezés, néhány évvel ezelőtt már útjára indítottuk, ám akkor kevesebb tapasztalattal és nem feltétlenül a legjobb tanácsadókkal próbáltunk megfelelni a város honatyáinak. Most azonban teljes együttműködéssel és több helyi jelenléttel igyekszünk bemutatni az új Rádió Kispestet, amely ismét a Közösség Hangja szeretne lenni! 

Elsődleges célunk, hogy hatékonyan, gyorsan és minden témára kiterjedően informáljuk a térség lakosságát az aktuális hírekről – legyen szó városvezetési kérdésekről,  egy-egy kulturális-, vagy sport-rendezvényről . Az informatív, érdekes, olykor elgondolkodtató  adásokon kívül, változatos zenei palettát kínálunk hallgatóinknak – külön figyelmet fordítva a hazai előadók dalaira.

Az kispesti rádió informatív, egyben szórakoztató műsorfolyam formáját tekintve és tartalmában egyaránt igazodik napjaink elvárásaihoz. A műsorok szerkesztésében fontos szerepet kapnak a nagyvilág hírei, aktuális közérdekű témák és a hallgató közvetlen környezetének történései, a tematikus műsorelemeken keresztül pedig rendszeresen értesülhet olyan területekről is, mint sport, utazás, divat, autó, lakberendezés vagy oktatás. Azon igyekszünk, hogy a nap 24 órájában a család valamennyi tagja számára érdekes és hasznos információt közöljön, egyedi zenei környezetben.

Rádió Kispest, 2017.04.09.